
شهیندخت ملاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در تازه ترین اظهارات جنجالی اش، مدعی شده است، نتایج تحقیق وسیعی که درباره خشونت خانگی علیه زنان انجام شده، گم شده است.
به گزارش گروه فرهنگی سراج24؛ در همایشی که گفته میشود به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه آزاد مشهد و جمعی از زنان وکیل کانون وکلای دادگستری استان خراسان رضوی و فعالان اجتماعی برپا شده است، شهیندخت مولاوردی، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، طی سخنانی ادعا کرده نتایج تحقیق وسیعی که درباره خشونت خانگی علیه زنان انجام شده، گم شده است.
مولاوردی عضو حزب منحله مشارکت، در این همایش مدعی شده است: ۳۲ جلد کتاب نتایج حاصل از پروژه ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان گم شده و هیچ نسخهای از آن در وزارت کشور یا مرکز معاونت امور زنان و خانواده پیدا نکردهایم.
این اظهارات ملاوردی در حالی رسانه ای شده که رسانه های معاند نظام به استقبال آن رفته و بار دیگر شعار عدم رعایت حقوق بشر در ایران سر داده اند.
البته اظهارات ملاوردی مسبوب به سابقه بوده و این معاون رئیس جمهور پیش از این با اظهارات و موضع گیری هایش خوراک خوبی برای رسانه های بیگانه مهیا کرده بود که در زیر به بخشی از آنها اشاره می شود:
حضور در یک مراسم فمینیستی
چندی پیش صفحه فیسبوک «مدرسه فمینیستی» در یادداشتی نوشت: «سیمین بهبهانی پس از مرگش نیز ریسمان همبستگی و همآوایی زنان از طیفهای گوناگون فکری شد، همانطور که در زمان حیاتش چنین بود. سهشنبه یازدهم شهریورماه ١٣٩٣، با دعوت کانون شهروندی زنان و انتشارات روشنگران، جمعی از زنان و مردان برابریخواه گردهم آمدند تا یاد و خاطره سیمین بهبهانی، بانوی غزل ایران را گرامی بدارند.»
اما نکته حائز اهمیت در این مراسم، حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده دوشادوش چهره های سرشناشی از زنان حامی فتنه 88 نظیر نسرین ستوده، نرگس محمدی، عیسی سحرخیز، پروین فهیمی (مادر سهراب اعرابی)، شهلا لاهیجی، نوشین احمدی خراسانی و ... بود
«مدرسه فمینیستی» در گزارشی که از این مراسم در شبکه اجتماعی فیس بوک قرار داده، می آورد: «شهیندخت مولاوردی، معاون زنان ریاست جمهوری به همراه اشرف گرامی زادگان و تنی چند از همکاران ایشان به احترام بانوی شعر غزل ایران در این مراسم حاضر شدند!»
بخش هایی از اظهارات فمینیستی «شهیندخت ملاوردی» :
«هنوز راههای نرفته بسیار زیادی را پیش رو داریم و در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هم به این نتیجه میرسیم که قطعا باید تلاش مضاعفی کنیم (به ویژه در حوزه فرهنگسازی تا جامعه بتواند از نیمی از سرمایههای کشور برای برون رفت از مشکلات استفاده کند). اما متاسفانه هنوز به این باور و اعتقاد نرسیدهایم و بیشتر به توانمندسازی زنان در حوزه خانواده توجه داریم و به شایستگیهای دیگر آنان باور نداریم.»
«به اعتقاد من قانون در امحا و ابقای خشونت و تبعیض و نابرابریها در زندگی زنان نقش اساسی دارد یعنی یک قانون خوب و مؤثر میتواند این پدیدهها را از زندگی زنان محو کند یا خود عاملی برای ایجاد اینگونه پدیدهها باشد. از طرفی قانون میتواند در فرهنگسازی نقش مهمی را ایفا کند وقتی قانونی در جامعهای مثل ایران که اکثریت قانونگذاران آن را مردان تشکیل میدهند مصوب میشود. حکایت، حکایت تغییر نگرش و بینش قانونگذاران نسبت به آن موضوع است که بیش از این حاضر نیستند بر این مناسبات صحه بگذارند و آن را تأیید کنند. از این رو مبادرت به تأثیر یا اصلاح قانون میکنند. این در حالی است که تأثیر و تأثر متقابل فرهنگ بر قانون را نیز نمیتوان نادیده گرفت چرا که وقتی فرهنگ تغییر میکند بالطبع قانون نیز تغییر میکند.»
« در واقع با حاکمیت دولت اصولگرا،نتیجه آن پررنگ شدن نقش زن در خانواده است. باید گفت که در تمامی سالها و این دههها بحث خانواده و نقش زن در خانواده همواره از اهمیت خاصی برخوردار بوده و اینگونه نبوده که دولتها آن را از دستور کار خود خارج سازند، اما در دولت نهم و دهم این موضوع پررنگ و برجسته میشود و نقش زنان در اجتماع رنگ میبازد. بهطور کلی برنامههایی که توسعه مشارکت اجتماعی زنان را مدنظر قرار داده بود، به حاشیه رانده شده و سمت و سوی برنامهها و سیاستها به این سمت هدایت میشود، گویی که مشکلات و مسائل زنان صرفاً به مسائل زنان خانهدار و سرپرست خانوار تقلیل مییابد.»
«برخی از شاخصهای توسعه انسانی مثل آموزش و بهداشت شرایط زنان بهتر از زنان دیگر کشورهای اسلامی بود، اما در برخی از شاخصها مثل توانمندیهای سیاسی و فرصتهای برابر اقتصادی زنان ما بسیار عقبتر از دیگران میمانند.»
«متاسفانه سه درصد پارلمان ایران در دست زنان است که این موضوع جای تعامل دارد، بنابراین باید برای توانمندسازی سیاسی زنان تلاش کنیم.»
آنچه که خوانید گزیده ای از نظرات فمینیستی خانم "شهیندخت مولاوردی" است که در دولت کنونی و در مصاحبه های خود ایراد نموده است. با دقت در این جملات دغدغه و نگرانی ایشان کاملا نمایان است .